ЗА НАС

За нас

Започнахме своята дейност през далечната 1997 година, оттогава насам сме се наложили като основни апликатори и специалисти в бранша на хидроизолационните дейности за района, в който се намираме. За тези години успяхме да завършим повече от 1500 проекта и да съдзадем трайни и устойчиви отношения с нашите клиенти, партньори и доставчици. Натрупаният опит ни позволи да развием техническа компетентност, надеждност, доверие и професионализъм.  

КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

Ние използваме само качествени и специализирани хидроизолационни материали, отговарящи на европейските стандарти за издръжливост и надеждност. 

СЛУЖИТЕЛИ С БОГАТ ОПИТ

Ние разчитаме на нашите дългогодишни служители с богат опит и стотици хиляди квадратни метри положена хидроизолация. Те са майстори в сферата на тенекеджийските работи и всякакви довършителни работи.

СЕРТИФИКАТИ

Ние сме сертифицирани по ISO 9001, 14001 и 18001 – тъй като имаме изградени системи за управление на :  качество на услугата; околна среда; здраве и безопасност при работа. Също така сме членове на Камарата на строителите в България. 

ДОГОВОР И СРОКОВЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ

Ние изготвяме и предоставяме договор за бъдещите строително-монтажни работи, фиксирани срокове за изпълнение и  гаранционни условия. 

ОГЛЕД И ИЗГОТВЯНЕ НА ОФЕРТА

Ние работим след оглед/консултация, установяване на проблема, а нашата оферта е предложението на решението на Вашия проблем, в която  са описани всички дейности, стъпки и цени. 

ТЕХНИЧЕСКИ МОНИТОРИНГ И КОНТРОЛ

Екипът ни разполага с технически лица, които ежедневно осъществяват надзор и контрол над дейностите на Вашия обект.