ALUTHERMO – топлоизолация за външен и вътрешен монтаж – търговски партньор за гр.Перник – Хидроизолтпласт ЕООД

ALUTHERMO®-QUATTRO е много тънък, гъвкав изолационен материал под формата на руло.Той може лесно и бързо да се разгъне над или под покрив, стена или под, създавайки своеобразна бариера, която предотвратява загубата на енергия дължаща се на въздушни течения.

  • Многослойна, мулти – ОТРАЗЯВАЩА изолация с външен и вътрешен монтаж и висока ефективност
  • Термо-запечатана, лесно огъваща се тънка структура – спестява пространство и лесен за инсталиране
  • Издръжливост – Изолационен продукт отличаващ се с дълготрайност – не старее – произведен от чист алуминий. Поддържа постоянни параметри
  • Забавя горенето – Продуктът Aluthermo® QUATTRO има клас на пожароустойчивост B-s1-d0 (съгласно EN 13501-1), което означава, че в случай на пожар те НЕ предизвиква бързо и експлозивно разпространение на огъня. Без мирис и токсичност – неалергичен и лесен за инсталиране

Aluthermo® QUATTRO, поради малката си дебелина от 1 cm, е най-добрият вариант за изолиране на стени, както отвън така и отвътре. 

Aluthermo®QUATTRO не позволява удебеляване на стенната конструкция.

С Aluthermo® QUATTRO не  се губи значително полезното пространство от вътрешната страна на помещенията. Важното е, че използването на Aluthermo® QUATTRO не е свързано с риск от кондензация.

Освен като изолация на  тухлени или  стени от бетон, Aluthermo® QUATTRO може да се използва и в рамкови -модулни  сгради. 

Благодарение на висококачествения чист алуминий, ALUTHERMO®-QUATTRO отразява 95% от топлинното излъчване. Освен това е защитен от окисляване.

ALUTHERMO®-QUATTRO е много тънък, гъвкав изолационен материал под формата на руло.Той може лесно и бързо да се разгъне над или под покрив, стена или под, създавайки своеобразна бариера, която предотвратява загубата на енергия дължаща се на въздушни течения.

Изолациите ALUTHERMO®-QUATTRO е напълно устойчив на преминаване на водни пари

Благодарение на използаните компоненти изолацията ALUTHERMO®-QUATTRO не старее.Устойчива е на атмосферни влияния –валежи, високи и ниски температури.  

ALUTHERMO®-QUATTRO е нетоксичен изолационен материал.

При монтажа на ALUTHERMO®-QUATTRO не се отделят миризми и прах. Не е необходимо да се носят маски или защитни костюми. 

Благодарение на тънката си структура Aluthermo®- QUATTRO се монтира бързо и лесно. Процесът на инсталиране на Aluthermo®- QUATTRO няма да доведе до оскъпяване на вашият инвестиционен проект отнасящ се както за нови сгради, така и за ремонти и модернизация .

Продуктите Aluthermo® имат клас на пожароустойчивост B-s1-d0 (съгласно EN 13501-1), което означава, че в случай на пожар те НЕ предизвикват бързо и експлозивно разпространение на огъня. Благодарение на самозагасващите се полиетиленови слоеве не се получава така нареченият горящ конденз, който би могъл да пренесе огъня на ново място.

Продуктите Aluthermo® отговарят на изискванията за възможно най-ниска емисия на дим.

КАК ДА ЗАКУПЯ ?

Хидроизолтпласт ЕООД е търговски партньор на ALUTHERMO България за гр.Перник.
Свържете се с нас на : hidroizoltplast@gmail.com
или да се обадите на 0895767763